Scandinavian Airlines System höjer biljettpriserna "för klimatet"

Världens största bluff någonsin – det överhängande klimathotet! IPCC bildades med ett syfte, och endast ett syfte, att bränna in hjärnan hos de västerländska populationerna (främst) att CO2 som frigörs som en effekt av mänsklig aktivitet utgör ett överhängande hot mot livet på jorden, även om det inte presenterats ett enda odiskutabelt vetenskapligt bevis som stöder denna teori. Men märkligt nog, många människor verkar tro på IPCC: s påstående ändå och anledningen till detta är förmodligen att varken systemmedia eller det politiska etablissemanget vill tillåta någon debatt i ämnet. ”Vetenskapen talar sitt tydliga språk” säger de för att vägra och hålla sig undan från all form av öppen och seriös debatt om klimatförändringsfrågorna. Denna ”naivitet” (läs dumhet) bland stora grupper av människor ger företag som Scandinavian Airlines System (SAS) ett gyllene tillfälle att höja sina biljettpriser ”för klimatet”. Andra skrupelfria företag och organisationer gör massor av pengar på att sälja ”miljöcertifieringar” av produkter och processer, och de europeiska politikerna (i Europaparlamentet och i de nationella parlamenten) har skapat kostsamma och helt onödiga processer för ”handel med utsläppsrätter” (sic!) för att pungslå slutkonsumenter och skattebetalare. Är vi verkligen så lättlurade eller är vi helt enkelt simpla fegisar som inte vågar stå upp och protestera mot denna uppenbara och monumentala dårskap?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *