Klimathotet-kampen för sanningen

Många vuxna tolkar Greta Thunbergs domedagsprofetior som obestridliga, ”vetenskapliga”, fakta. Allt jag hör när hon rasar och går på är faktoider, lögner, slogans, och mantran utan någon som helst relevans för den verkliga vetenskapen. Budskapet levereras med en iskallt beräknande slughet och spelade känslor. Blind tro utan ett uns av sunt förnuft alltså, eller minsta vilja att ta i beaktande någon annan åsikt än den egna.

Detta kommer att gå helt överstyr om vi inte tar oss samman och börjar föra ett moget samtal om vad som är sant och vad som inte är det, vad som kan eller sannolikt kommer att hända, och vad vi borde och kan göra för att skydda oss själva på bästa sätt. De som hänsynslöst använder den hysteriskt upphaussade ungdomskulten som ett verktyg för att förstöra den västerländska livsstilen kommer inte att backa undan frivilligt. Marxisterna har hållit på med detta i ett hundra år och de kommer att fortsätta tills slutligen antingen vi eller de biter i gräset.

Informera dig själv brett så att du kan forma dig en egen uppfattning om hur rätt eller fel de klimathotstroende verkligen har. IPCC:s sammanställningar är politiserade pamfletter till för att påverka etablissemanget så glöm det, och alarmisterna ”äger ” systemmedia så du måste hitta andra ( ”alternativa ”) källor för att skaffa dig en rimligt balanserad och opartisk bild.

Använd din sökmotor klokt och du kommer att hitta massor av välgrundad information som helt motsäger de tvärsäkra påståenden som de flesta klimatalarmister svänger sig med.

Två svenska kvalitetssajter:
klimatupplysningen.se
klimatsans.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *