Förbjud feminismen!

Jag läste nyligen en artikel på en svensk samhällskritisk blogg som hävdade att det var hög tid att upphäva den lag som säger att Sverige skall vara mångkulturellt och istället sätta svenska värderingar först. I en kommentar skrev jag att jag tyckte det var en god idé men att det som allra först måste göras var att avskaffa av feminismen som statsreligion i Sverige. Men tyvärr så räcker det inte med det, kvinnlig rösträtt, i alla fall i yngre åldrar, måste ryka också.

Inför det svenska riksdagsvalet 2018 såg partisympatierna ut så här bland kvinnor 18-29 år: Centerpartiet: 18,3 % Vänsterpartiet: 17,8 % Socialdemokraterna: 15 % Moderaterna: 14,6 % Miljöpartiet: 13,4 % Sverigedemokraterna: 6,8 % Liberalerna: 4,7 % Kristdemokraterna: 4,5 % Fi: 3,6 %.

72,8 % av svenska kvinnor 18-29 säger alltså att de skall rösta på C, V, S, MP, L eller Fi(!) – för en fortsatt resa med öppna ögon rätt in i ragnarök.

Kan man stifta undantagslagar riktade mot ”klimathotet” så kan man väl göra detsamma mot det avsevärt mycket större hotet – feminismen – en ideologi som går på tvärs mot allt som evolutionen kodat in i våra gener sedan tidernas begynnelse. Naturen har inga överordnade politiska motiv; för naturen gäller endast överlevnad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *