I Sverige mobbas oliktänkande

Politiskt inkorrekta åsikter och misshagliga fakta ignoreras systematiskt och censureras av mainstream media. Insändare refuseras så fort de går emot politiskt korrekta uppfattningar, kunniga debattörer har svårt att nå ut, politiskt inkorrekta åsikter plockas bort från kommentarsfälten med angivande av krystade förklaringar, eller i tysthet utan förklaring och i många medier och bloggar stängs den som skrivit ett enda misshagligt inlägg också av för gott. Och skulle åsikter som avviker från main stream-åsikter ändå lyckas ta sig igenom alla dessa barriärer och nå allmänheten så avfärdas den som framför åsikterna (eller fakta!) som ”förnekare” eller galning och kopplas ihop med allehanda ondskefulla fenomen och rörelser. Speciellt allvarligt är det att SVT och SR går i bräschen för dem som inte vill acceptera en fri och öppen debatt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *