Politisk korrekthet i Sverige


Politiskt korrekta svenskar tror på fullt allvar att de som inte delar deras uppfattning till ett hundra procent har indoktrinerats och manipulerats när det i själva verket är de politiskt korrekta själva som har gått i den fällan!

Utbildningssystemets förfall med allt sämre pedagoger och lärare, genompolitiserade kursplaner och tillrättalagt studiematerial har gjort det mycket svårt för de studerande att få en rättvisande bild av Sverige och svenskarna av idag och förr i tiden såvida inte den enskilda eleven aktivt söker faktabaserad information.

De politiskt korrekta har också fått den konstiga idén att bara för att något har sitt ursprung utanför Sverige så får vi inte kalla det för en svensk tradition. Och om en tradition är relativt ny så är det ingen tradition alls!

Man ursäktar också andra kulturers brottsliga handlingar i nutid (muslimers slaveriverksamhet till exempel) med att vi nordbor minsann gjorde samma sak för 2000 år sedan!

Dessa politruker kommer aldrig att ge med sig det ser vi inte minst på batikhäxornas rabiata försvar av sina afghanska toyboys även då de våldtagit deras döttrar eller mördat deras likar.

Vad gör vi åt detta vansinne?


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *