Klimatrealisterna

Kommentarerna på Klimatrealisternas blogg Klimatsans styrs med järnhand av filosofen Ingemar Nordin som ser till att minsta tillstymmelse till avvikande mening från Klimatrealisternas godkända åsikter och uttryckssätt bestraffas med nedlåtande kommentarer, censur eller helt enkelt avstängning.

Klimatrealisterna verkar vara ännu ett sällskap för inbördes beundran som pladdrar vitt och brett om hur illa de behandlas av pk-samhället som aldrig låter dem framföra sina åsikter men som inte är ett dugg bättre själva. Dessutom vågar de inte göra något konkret för att motarbeta klimathotshysterin utan sitter bara och filosoferar och är allmänt förnumstiga och arroganta i sina texter.

De har dessutom tveksamma vänner som Lord Monckton till exempel som är en ledande fanatiker i klimatförnekarkretsar. Monckton har bland annat tagit sig an och uppmuntrar anti-greta Naomi Seibt som verkar vara en i högsta grad känslig liten varelse. Monckton påstod för ett tag sedan att Seibt blivit bötfälld i Tyskland för att ”ha uttryckt fel åsikter om klimatet”. Detta visade sig senare vara fel. Men Ingemar Nordin basunerade ut denna fejknyhet utan tillstymmelse till faktagranskning bara för att den kom från auktoriteten Monckton och Nordin har sedan dess inte varit intresserad av att korrigera sin fadäs.

Monckton tiggde dessutom pengar å Seibts vägnar då han påstod att hon skulle ställas inför rätta för ”åsiktsbrott”. Nordin uppmanade genast sina trogna bloggföljare att ösa in pengar på Seibts konto vilket vissa genast gjorde och naturligtvis måste tala om att de gjort genom att posta en kommentar 🙂

Det engelska ordet gullible är rätt ord för att beskriva alla dessa goda svenskar som så fort det dyker upp en gomspalt i Afrika på teve eller en tom blå stol med den debila devisen ”Barn och cancer hör inte ihop.” tvingas på dem i offentligheten så öppnar de sina hjärtan och sin plånbok utan att tänka till ens för ett ögonblick i vems fickor pengarna i slutändan hamnar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *