sydkusten.es

sydkusten.es är en blogg som drivs av Mats Björkman. Bloggen har som syfte att förse i första hand Solkustens (åldriga) permanentboende svenskar med information om vad som sker i Spanien från dag till dag. Björkman är född och uppvuxen i Spanien. Han är en mångsysslare som bland annat arbetar som reseledare, föredragshållare och evenemangsarrangör. Han driver som sagt också bloggen sydkusten.es och är delaktig i produktionen av kvartalstidningen Sydkusten.

Som alla bloggande mångsysslare med en (med största sannolikhet) osäker ekonomisk situation är Björkman hyperkänslig för kritik i kommentarsfälten mot politiskt korrekta företeelser som till exempel den omhuldade, vänstervridna extremyttringen Pride. Misshagliga kommentarer tar Mats bort direkt och man blir avstängd från att kommentera i fortsättningen. Däremot kan Björkman själv vräka på med ganska grova, obevisade påståenden om korrupta borgare och annat han finner klandervärt fast hans eget sosselag många gånger är sju resor värre och rent av äventyrar Spaniens framtid genom att ge marxister och separatister (basker och katalaner) makt för att själva kunna klamra sig kvar vid makten. Innehållet i kommentarsfälten på sydkusten.es är för övrigt skrämmande torftigt och oftast saknas kommentarer helt. Allt tyder på att folket på ”kusten” bara sväljer det som den trevlige Björkman påstår i sina ofta klart subjektivt återgivna ”nyheter”.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *